Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Doza smeha v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah

Odlično darilo ob prihajajočih praznikih!

“Ljudje, ki se smejijo, živijo dlje od tistih, ki se ne. Le malo ljudi se zaveda, da je zdravje odvisno od tega, koliko se smejemo.”

James D. Walsh

Želite svojim dragim zdravje in dolgo življenje? In ob tem ne veste, kaj bi jim podarili ob prihajajočih praznikih? PODARITE jim DOZO SMEHA v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

_
TOR, 20. 12. 2022, 19.30
PANDEMENCA – ❌ ODPADE
Gledališka komedija Borisa Devetaka in Borisa Kobala

Humorista Boris Devetak in Boris Kobal se z novo predstavo PANDEMENCA vračata na odrske deske. Sprehodila se bosta po preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, z novimi-starimi liki ter čisto novimi skeči.

Tako se bosta sredi nebes srečala heroja Ferdo in Pinko, mojster Silvano Pipan bo povedal, katere izdelke izvaža na Mars njegovo družinsko podjetje, medtem ko bo Boris Kobal, zaradi znanih težav, spet pristal pri odvetniku. Beseda bo tekla tudi o vojni v Ukrajini, župnik Senica pa bo nagovoril svoje »faraone«. Ob koncu pa še vroča tema oziroma o čem debatirajo moški ob šanku. Devetaku in Kobalu sta v zadnjih časih ponagajali in povzročali težave bodisi pandemija bodisi demenca … In tako se je zgodila PANDEMENCA.

Spoštovani,
z velikim obžalovanjem smo zaradi bolezni glavnih akterjev prisiljeni ODPOVEDATI predstavo PANDEMENCA v Šmarju pri Jelšah, 20.12. 2022. ❌
Prodaja vstopnic je ustavljena in portal Moje karte bo kupce, ki so vstopnice kupili preko spleta, obvestil o odpovedi predstave ter povračilu kupnine.
Vsi ki ste vstopnice že kupili lahko kupnino prevzamete ob izročitvi vstopnic tam, kjer ste jo kupili (bencinski servis, Moje karte, Kulturni dom Šmarje pri Jelšah).
Hvala za razumevanje in lep pozdrav!

_
SRE, 18. 1. 2023, 19.30
ZDRAVA PAMET
Monokomedija Nika Škrleca

Zdrava pamet je nora monokomedija o možganih, naših mislih in vseh vragolijah, ki nam jih uganjajo. Na odru bo svoje možgane seciral Nik Škrlec, igralec in tv voditelj, ki si lahko zapomni tisoče decimalk števila pi in je hkrati vsaj enkrat na mesec na banki, ker pozabi PIN bančne kartice. Predstava je polna miselno-telesnih akrobacij in humorja, smeh je konec koncev eden boljših pokazateljev naše možganske forme! Nik bo na odru razkril nekaj svojih spominskih skrivnosti, zagat in zgodb povezanih s sivimi celicami, hkrati pa poskrbel za presenečenja, ki vam bodo gotovo ostala v spominu.

Predstavo Zdrava pamet spremlja interaktivna razstava o naših možganih, mislih in iluzijah, ki nam jih uganjajo. Gre za celosten gledališki dogodek z druženjem po predstavi, razstava pa se s predstavo dopolnjuje in vam omogoča drugačno izkušnjo celotnega večera. Na interaktivni razstavi lahko med drugih preizkusite Nikov znani kontracikl, se zabavate z roboti in svoje možgane pretentate z različnimi eksponati, ki so, tako kot predstava, namenjeni kravžljanju vaših sivih celic!

Predstava je primerna tudi za mladostnike starejše od 12 let.

Redna cena vstopnice je 18 €, za dijake, študente in upokojence pa 16 €. Kupite jih lahko v Knjižnici Šmarje pri Jelšah ali na spletnem portalu www.mojekarte.si.

Če imate dodatna vprašanja, pokličite v Knjižnico Šmarje pri Jelšah na številko 031 575 056, z veseljem vam bomo pomagali!