Skip to content Skip to footer

Beremo v naročju staršev

Spoštovani mladi starši, vabimo vas v brezplačni študijski krožek Beremo v naročju staršev. Namenjen je mladim staršem na starševskem dopustu, udeležite pa se ga skupaj z otrokom. 

Dobrodošli so tudi starši z malo starejšimi malčki. Srečanja se odvijajo enkrat tedensko, s pričetkom v petek, 11. februarja 2022 v šmarski knjižnici. Posamezno srečanje traja približno eno uro. Če se bo oblikovala skupina v kateri od naših enot, bomo z veseljem krožek izvedli tudi tam.

Za udeležence je krožek tudi priložnost za srečanja z drugimi starši in izmenjavo izkušenj in spoznanj. Naša velika želja pa je, da bi otroci rastli s knjižnico.

Sodobna oprema

Zvok in slika za vrhunsko doživetje.

Najnovejši filmi

Aktualen izbor popularnih in art filmov.

Delovni čas

30 minut pred kino projekcijo.

V tem medgeneracijskem projektu sodelujejo mentorji, učenci in filmski ustvarjalci. S projektom želimo pri mladih poiskati strasti in odkriti talente, ki jih bodo uporabili na svoji življenjski poti.

Osnovnošolce, ki jih zanima ustvarjanje video vsebin, spodbujamo, da iz pasivne uporabe video naprav in interneta (gledanje spletnih kanalov, uporabe družbenih aplikacij) postanejo aktivni uporabniki, ki znajo tudi kritično in na svoj način ustvariti zgodbo oziroma ovrednotiti zgodbe drugih.

Z udeleženci vsake šole v tekočem šolskem letu gledamo izbrane filme, organiziramo tematsko ekskurzijo ter ustvarimo filmski izdelek. Filme vseh šol prikažemo na zaključni prireditvi. Vodilna tema v letu 2021/22 je SOŽITJE.

Zanimivosti

0
dvorana
0
sedežev
0 +
predvajanih filmov